Unique dat zit in je DNA

Hoe herken je een rasechte Unique-medewerker? Simpel! Ze belichamen onze kernwaarden tot in de puntjes. Het zijn ambitieuze goalgetters met passie voor de job. Enthousiaste teamplayers die klinkende resultaten op tafel leggen. In deze mensen wil Unique volop investeren. Dat doen we met leerrijke trainingen en persoonlijke begeleiding, zodat onze medewerkers zichzelf volop kunnen ontplooien. Het resultaat? Gedreven professionals, die een topservice bieden aan zowel kandidaten als klanten. Maar no worries, er is ook ruimte voor ontspanning, met toffe teambuildings of knallende feestjes. Unique is dé sneltrein naar een bloeiende carrière. Work hard, play hard!

Wie zijn we 

Met meer dan 45 jaar ervaring, 250 medewerkers & 42 kantoren kan Unique een indrukwekkend cv voorleggen. Onze kernactiviteit is HR-dienstverlening aangevuld met opleidingen, loopbaanadvies en veiligheid & preventie. 

Meer Unique

Een Unieke cultuur 

Bij Unique geef jij je eigen ontwikkeling vorm. Jouw talent, persoonlijkheid en ideeën staan centraal. Unique biedt je als werkgever een werkomgeving die net zo professioneel en ambitieus is als collegiaal.

Ontdek onze cultuur

Onze voordelen 

Werken bij Unique brengt heel wat voordelen met zich mee. Je werkt in een stabiele en internationale omgeving. Je groei intern staat centraal en ook aan een dynamische oplossing voor mobiliteit wordt er gedacht. Bij Unique wordt er hard gewerkt, maar voor wat fun is er altijd plaats.

Unieke voordelen

Aftermovie Kick Off 2020

BE YOU, BE A LEADER!
Leiders kunnen ook feesten en dat hebben ze eind januari bewezen!
Kijk terug naar deze inspirerende avond vol glans en glitter!

Bekijk hier de aftermovie!