Onze Specialisaties

Wij zijn de HR-experts in uw vakgebied. Dankzij onze verschillende specialisaties
helpen we u bij het vinden van de juiste kandidaat.

Aangepaste dienstverlening
Covid-19

Unique wil maximaal inzetten op uw gezondheid, en die van onze werknemers. Onze dienstverlening wordt bijgevolg de komende dagen verzekerd vanop afstand. Onze medewerkers zijn steeds bereikbaar via telefoon, e-mail of Microsoft Teams. We blijven de continuïteit van onze werking te allen tijde garanderen.

Lees meer     FAQ COVID-19

Aanpak

Als HR partner onderscheidt Unique zich door vooruit te kijken en 100% op u te focussen.


 Communicatie

We luisteren naar u. Onze medewerkers luisteren naar uw noden om de perfecte kandidaat te vinden.

 Proactieve screening

We screenen proactief kandidaten. Zo hebben we enkel relevante kandidaten in portefeuille.

 Permanente selectie en rekrutering

We zorgen voor permanente instroom van kandidaten via verschillende kanalen.

 Gestroomlijnde administratie

We volgen onze kandidaten altijd grondig op. Administratie loopt vlot via onze digitale tools.

Bekijk onze aanpak

Uw team aansturen na corona? 

De coronacrisis is nog niet achter de rug, maar haar impact op ondernemingen valt niet meer te ontkennen. Wanneer we de mondmaskers eindelijk achterwege laten, staan we voor een compleet nieuwe manier van werken. Hoe houdt u de touwtjes in handen? 

Heb je deze webinar gemist? Geen probleem! Herbekijk hier de opnames & download ons gratis E-book.

Lees meer

De selectieknoop ontwarren? Ontdek onze HFMtalentindex assessment actie!

Een fris en fruitig team is dé manier om het nieuwe jaar stevig af te trappen. Maar hoe kiest u de juiste kandidaten? Welk profiel heeft de kennis én het karakter in huis? Dit voorjaar trakteert Unique u op gratis online HFMtalentindex assessments (t.w.v. € 150 excl. btw/stuk) voor de laatste 2 kandidaten, zodat u zeker bent dat u de beste sollicitant selecteert. Een mooi cadeau t.w.v. € 300 excl. btw.
Van een vliegende start gesproken!

Lees meer

Payroll met een plus

De coronacrisis schudde de bedrijfswereld stevig door elkaar. Wilt u toch vooruit met uw bedrijf? Uw team uitbreiden met helpende handen? Unique is uw grootste supporter! Maar we blijven niet louter aan de zijlijn staan, integendeel. We versterken uw rangen met onze straffe payrollservice.

Lees meer

Kruip in de cockpit van uw leven

Het coronavirus stelt uw onderneming én uw veerkracht stevig op de proef. Het is een heftige periode, met veel kopzorgen en twijfels. Maar moet u bij de pakken blijven zitten? Toch niet! Unique lanceert een verhelderende whitepaper ‘Word je eigen leider’ met tips en tricks om het stuur van uw leven met beide handen vast te grijpen. Vind uw passie en bepaal uw eigen koers. Het is nu tijd voor inzicht en actie!

Lees Meer

Online administratie 

Optimaliseer uw flows rond timesheets, facturatie, contracten en communicatie. Maak kennis met het digitaal platform Flex-Net voor het administratieve beheer van uw uitzendkrachten en studenten. 

Ontdek het digitale platform​​

Express Medical

Express Medical is uw HR-partner voor de medische sector: uitzendarbeid, rekrutering & selectie, opleidingen, inhouse kantoren & projectstaffing. Terwijl u zorgt voor anderen, zorgen wij voor jou.

Ontdek Express Medical

Receptel

Receptel is de nummer 1 op gebied van hospitality & ontvangstbeleving. Wij willen bezoekers graag een ontvangst geven dat hen bij blijft. Een goede indruk maken? Dat kan je maar 1 keer.

Meer over Receptel

Unique Career 

Op zoek naar tijdelijke expertise? Unique heeft maar liefst 200+ Project Consultants aan boord die uw tijdelijke personeelsnoden op een kwalitatieve manier kunnen opvangen. 

Ga naar Unique Career